Koç Okulu Öğretmen İş Başvuru Formu

Koç Okulu’na öğretmenlik başvurusu yapmak için lütfen aşağıdaki formu eksiksiz olarak doldurunuz ve verdiğiniz bilgilerin doğruluğundan emin olunuz.

Formu doldurduktan sonra sistem size formun okula ulaşıp ulaşmadığı hakkında bir mesaj iletecektir.

Koç Okulu olarak 6698 sayılı Kişisel Verilen Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Okul’un 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında hazırlanan “VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası”, ‘’Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni” ve “Başvuru Formu” na bu linkten ulaşabilirsiniz.

Branşlar

Matematik Türkçe

Sanat Yatılı İngilizce

Sosyal Bilimler Fen Bilimleri

Modern Yabancı Diller

Diğer:

Kişisel Bilgiler

Ad , Soyad
Doğum Tarihi dd/MM/yyyy
Doğum Yeri
Cep Telefonu
Ev Telefonu
Skype Veya Msn
Uyruk
Evlilik Durumu
Askerlik Durumu
Tecil Tarihi dd/MM/yyyy

Aile Bilgileri

Eşiniz ve/veya çocuklarınız var mı?

Ad Soyad Doğum Tarihi

Eğitim Durumu

Liseden başlayarak mezun olduğunuz okulları ve varsa tamamladığınız sertifka programlarını belirtiniz.

Okul/Program Adı Bölüm/Konu Mezuniyet/Tamamlama Tarihi (gün/ay/yıl)

Yabancı Dil Bilgisi

Okuma                                     Yazma                                    Konuşma

Almanca
İspanyolca
Fransızca

Teknoloji Bilgisi

Branşınız ile ilgili kullanmayı bildiğiniz bilgisayar programları ve diğer teknolojileri belirtiniz.

IB Deneyimi

Önceki İş Deneyimi

Lütfen, en üstte en son çalıştığınız kurum olacak şekilde kronolojik bir sıralama yapınız, çalıştığınız tarihleri ve orada temasa geçilecek kişilerin adlarını belirtiniz. z.

Kurum Adı Ünvan Başlangıç aa/yy Bitiş aa/yy

Referanslar

Referans 1
Referans 2
Referans 3

Başvuru Mektubu

Bu bölümü boş bırakan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Başvuru mektubunuzda deneyimlerinizi ve hangi özelliklerinizin sizi güçlü bir aday yapacağını kısaca anlatınız.

Mektubunuzu eklemek için lütfen aşağıdaki kutucuğu kullanınız. En fazla 8000 karakter yazabilirsiniz.

Mektubunuzu hangi programda yazdıysanız orada açınız. Sonra aşağıdaki adımları takip ediniz.

BİLGİSAYAR’da: Tüm metni tarayın. Sonra CTRL ve C ye basın. Şimdi aşağıdaki kutucuğa tıklayın ve CTRL ve V ye basın. Mektubunuz kutucuğun içinde görünüyor olmalıdır.

MAC’te: : Tüm metni tarayın. Sonra COMMAND ve C ye basın. Şimdi aşağıdaki kutucuğa tıklayın ve COMMAND ve V ye basın. Mektubunuz kutucuğun içinde görünüyor olmalıdır.

Adaylara Duyuru

Bu başvuru formunda verdiğim tüm bilgilerin doğru olduğunu ONAYLAR, bilgilerin yanlış ya da yanıltıcı olmasının ortaya çıkması durumunda, Koç Okulu’nun yaptığı iş teklifini veya verdiği görevi iptal etme hakkı olduğunu kabul ve beyan ederim.

Yukarıdaki ifadeye katılıyorum.

FORMU GÖNDERMEDEN ÖNCE GİRDİĞİNİZ BİLGİLERİ KONTROL EDİNİZ VE TÜM ALANLARI DOLDURDUĞUNUZDAN EMİN OLUNUZ.

Formu temizle

Formu göndermekte sorun yaşarsanız humanr@kocschool.k12.tr adresine mesaj gönderebilirsiniz.